U bent hier

Home

Reviews

Echter kan je het gamen niet maken. Wat een topervaring zeg. Ik heb echt zeer genoten. Alleen al kijken naar iemand die het doet is al lachen.

Super mooi geworden!! Echt een aanrader om eens te gaan kijken!!

Wat een onwijs leuke beleving.
Ook wanneer je geen gamer bent is dit ook erg leuk om te doen

Dit was mijn eerste keer bij Ultimate VR Gaming. Super leuke ervaring! De werknemers zijn zeer klantvriendelijk en ervaren!!!

Meteen gezellig bij binnenkomst! De stad kan zo'n hangout plek goed gebruiken. Erg vriendelijk personeel. Leuk om een drankje na het gamen te doen. Kan niet wachten om terug te komen met mijn vriend!

Een mooie aanwinst voor Hoorn! Een leuke plek om te gamen en iets te drinken. En geschikt voor alle leeftijden! Mooie apparatuur en onwijs vriendelijk personeel.

Een hele leuke ervaring. Samen met mijn broers stapten we in de wereld van VR. We werden goed begeleid en hadden veel lol samen. Heel grappig hoe je hersenen voor de gek worden gehouden en je plotseling geen stap meer verder durft te zetten, terwijl je gewoon met twee benen op de gamevloer staat. Echt een aanrader. En als ik die gamecabines zie, ook zeker voor ervaren spelers, wat een apparatuur.

Leuke nieuwe ervaring in hoorn, uniek en het geld dubbel en dwars waard! Zeker de moeite waard om te proberen! Leuk om met een vriendengroep te gamen! Aan alles is gedacht! Aanwinst voor Hoorn!

 

Contact

Ultimate VR Gaming
HOORN
info@ultimatevrgaming.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Volg ons op