U bent hier

Home

Over ons

Over Ultimate VR Gaming

Door middel van onze nieuwste VR apparatuur word je volledig ondergedompeld in een virtuele omgeving. Vijanden uitschakelen op een militaire missie, ontdek de wereld op een andere manier, verdedig je fort, ritmisch blokken verslaan, experimenteren met VR, virtueel over een plank lopen op extreme hoogte, uit een escaperoom ontsnappen, zombies overleven, boxen. Er is van alles mogelijk en voor iedereen wat wils!

Wij bieden een uniek concept met behulp van de volgende kernwoorden:

Ultieme beleving

Ultimate VR Gaming gaat verder dan het gamen en biedt een totaalplaatje waarbij de inrichting, professionele begeleiding, innovatie en hygiëne (desinfectie van speelapparatuur) centraal staan. Als u bij ons binnen komt, waant u zich al in een andere wereld. De uitstraling van het interieur in combinatie met de nieuwste VR-apparatuur maakt dit mogelijk.

Comfort

Bij Ultimate VR Gaming is comfort belangrijk. De persoonlijke gamecabines zorgen ervoor dat er geen afleidingen van buitenaf zijn. Daarnaast is elke gamecabine voorzien van een airco. Tijdens het gamen kunt u uw spullen veilig opbergen in onze kluisjes. Zowel voor als na het gamen zijn er plekken om rustig te zitten onder het genot van een hapje en/of drankje. In onze loungeruimte is het zelfs mogelijk om ook met de standaard gameconsoles te spelen.

Klantgerichtheid

Ultimate VR Gaming streeft ernaar dat de klanten niks tekort komen. Er wordt continu gezocht naar waar de wensen en behoeften liggen om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Zo kan de klant zelf bepalen welke dag en welke tijd hij/zij komt “spelen” en reserveert dit via de website.

 

Contact

Ultimate VR Gaming
HOORN
info@ultimatevrgaming.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Volg ons op