U bent hier

Home

Nieuws

Update 29 mei

Het is een lange tijd stil geweest vanuit onze kant. De afgelopen maanden waren zwaar. Wel open, niet open, wel open, niet open. Dit is natuurlijk niet te doen. Daarom hebben wij besloten om niet meer op onze huidige locatie verder te gaan. Per 30 juni gaan we uit het pand. We houden onze ogen open voor een nieuwe locatie maar gaan niet actief op zoek.
De mensen die nog een reservering hadden staan, zijn al een tijdje geleden op de hoogte gesteld.
Doordat we straks niet meer gebonden zijn aan een fysieke plek, hebben wij ruimte om ons te verdiepen in andere mogelijkheden.
Voor nu richten we ons op de verhuizing.
Wie weet tot in de toekomst! Team Ultimate VR Gaming

Corona update

Ondanks de aangescherpte corona maatregelen, mogen wij nog open zijn als wij ons aan de richtlijnen houden!
De basisregels gelden nog steeds:

  • Blijf thuis bij gezondheidsklachten zoals een neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid.
  • Kom maximaal 10 minuten van tevoren, liever niet eerder. 
  • Reinig de handen bij binnenkomst bij onze desinfectietafels.
  • Betaal zo veel mogelijk met pin.

Daarnaast is het horecadeel is nu gesloten dus een drankje is niet meer mogelijk. Mocht u het prettig vinden, kunt u een mondkapje meenemen. Dit draagt u dan alleen in de entreeruimte. Tijdens het gamen wordt een mondkapje afgeraden omdat het de ademhaling kan belemmeren. Gamen is bij ons immers intensief bewegen!
Omdat we alleen op reservering zijn geopend, zal het nooit druk zijn in de winkel. Iedereen heeft een eigen speelplek waardoor er altijd genoeg afstand te bewaren is.
U kunt reserveren voor een zaterdag of een zondag. Mocht u een andere dag willen komen, dan kunt u dit altijd via de mail aanvragen.
Verder zijn onze prijzen verlaagd, neem snel een kijkje bij ons aanbod en reserveer vandaag nog!

ZOMERPRETBOX

ZOMERPRET! Inmiddels zijn er aardig wat mensen die de zomerpretbox hebben besteld. LET OP: de voucher voor VR gamen is geldig tot en met 31 december 2020! Vergeet niet om tijdig te reserveren via onze website: www.ultimatevrgaming.nl OF stuur even een mailtje naar: info@ultimatevrgaming.nl voor hulp bij het reserveringsproces! Tot snel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corona

Per zaterdag 6 juni zijn wij alleen nog geopend op reservering. De enige manier om te reserveren, is via de website. Voorlopig kunt u kiezen uit zaterdag of zondag. Mocht u een andere dag willen, dan kunt u ons een mailtje sturen met uw verzoek. Mailen kan naar: info@ultimatevrgaming.nl
Verder volgen wij de richtlijnen van het RIVM en daarom hebben wij een aantal basis regels:
- Blijf thuis bij gezondheidsklachten zoals een neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid.
- Kom maximaal 10 minuten van te voren, niet eerder. Dit om te voorkomen dat het te druk wordt in de entreeruimte.
- Reinig de handen bij binnenkomst bij onze desinfectietafels.
- Betaal zo veel mogelijk met de pin.

Valentijnsaanbieding

***Valentijnsaanbieding***  Neem je vriend/vriendin, zus/broer of iemand anders mee en de tweede persoon krijgt 50% korting op de speelsessie! Kan ook als je met ze vieren, zessen of achten komt! Dan betaalt elke tweede persoon maar de HELFT VAN DE PRIJS! Wie neem je mee?

 

 

 

 

 

 

 

 

Update ultimate kerstviering

Wauw, wat was tweede kerstdag leuk!! De gezinnen hebben enorm genoten . Wat heerlijk om mensen op deze manier blij te maken. Wij zijn alle vrijwilligers, organisaties, bedrijven, vrienden en familie onwijs dankbaar. Zonder jullie hulp en inzet was het ons niet gelukt om deze dag mogelijk te maken ! Nogmaals bedankt.

 

 

 

 

 

Ultimate kerstviering op tweede kerstdag

Vandaag is het zover! We gaan een onvergetelijke kerstdag bieden aan de gezinnen die het minder breed hebben. Dit realiseren we met de hulp van Voor een mooie stad & Stichting Kerstactie Westfriesland . Daarnaast hebben BIJ META eten&drinken, TurfHoorn, Bakkerij Otten, DEEN Supermarkten, slager Paul van Dam, Total tankstation Hoorn en Hema Hoorn ook een bijdrage geleverd waar we onwijs blij mee zijn! Met behulp van de vrijwilligers, hobby koks, familie en vrienden gaan we er een leuke dag van maken!

 

 

 

 

 

 

 

Match2work

Een paar maanden geleden zijn we gestart met een samenwerkingsproject met match2work. Het Martinuscollege in Grootebroek heeft besloten om 2 casussen verder voor ons uit te werken en met praktische oplossingen te komen. Wij zijn een paar keer op school geweest om de casus te bespreken en de klassen zijn ook bij ons geweest om te ervaren waar wij het over hebben. Op 10 december was de eindpresentatie met alle bedrijven en scholen die meededen. Een van onze groepjes hoorde bij de top 3 van de dag! Onwijs leuk!

 

 

 

 

Sport- en cultuurstrippenkaart

GOED NIEUWS!! Het is bij ons nu ook mogelijk om met de sport- en cultuurstrippenkaart te betalen. Zo kunnen ook de mensen die het minder breed hebben, ervaren hoe leuk VR is!
Kom langs in de winkel en vergeet natuurlijk niet om de pas mee te nemen!

Typisch Hoorn

 

Afgelopen donderdag was de presentatie van het boek "Typisch Hoorn". Wat een eer om deel te mogen maken van zoiets bijzonders! Samen met andere bedrijven en inwoners uit Hoorn staan wij er in op wel 2 pagina's. We zijn geintervieuwd en er zijn foto's gemaakt van ons en het bedrijf.  Kom langs om het boek in te zien of koop het boek bij een DEEN filiaal in Hoorn en omgeving!

 

 

 

 

Telefoonnummer

Veel klanten stellen ons de vraag waarom we geen telefoonnummer hebben. Dit is een bewuste keuze.
In de ochtenden zijn we telefonisch namelijk niet bereikbaar en in de middag/avond zijn we alleen bereikbaar wanneer we geen klanten hebben. Niet helemaal handig dus.
Via de mail is het voor ons sneller om antwoord te geven op een vraag en dit werkt dan ook goed.
Mocht u ons toch heel graag telefonisch willen spreken, kunt u altijd uw nummer achterlaten en dan zullen wij u zo snel mogelijk terug bellen op een moment dat voor ons beiden uit komt.
Stuur een mailtje naar: info@ultimatevrgaming.nl  

 

 

 

 

Winactie Instagram

Op instagram hebben we op dit moment 100 volgers! Om dit te vieren, komen we met een winactie. Maak kans op een GRATIS try-out sessie van 60 minuten voor 2 personen.

 

De voorwaarden van onze winactie zijn als volgt:

  • De winactie is van 26 augustus t/m 1 september 2019
  • Iedereen mag meedoen aan de winactie
  • HOE DOE JE MEE: 1. Volg onze pagina @ultimatevrgaming (als je dat nog niet doet)  2. Laat een "100 emoji" achter in de comments onder de post
  • 2 september wordt de winnaar bekend gemaakt. Houd hiervoor instagram in de gaten
  • Met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen en deze heeft 24 uur om zijn of haar prijs te claimen
  • De prijs is een try-out sessie van 60 minuten t.w.v. €39,90 voor 2 personen, niet inwisselbaar voor geld

Kermiskorting

De Hoornse kermis is weer begonnen en daarom hebben we kermisprijzen.
Gedurende de kermisperiode geven wij 30% korting op al onze gamecabines (voor 15, 30 of 60 minuten) en is het mogelijk om een kwartier lang het populaire spel BEAT SABER te spelen voor maar 8 euro!

 

Opening Ultimate VR Gaming

Zondag 28 juli is de opening van Ultimate VR Gaming...

 

Contact

Ultimate VR Gaming
HOORN
info@ultimatevrgaming.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Volg ons op